Start direct als stagiair Software Tester bij Dialog

Utrecht – 40 uur per week – Marktconforme stagevergoeding

Zie jij het als uitdaging om met een perfectionistische blik de kwaliteit van een online applicatie te testen en wil je jezelf hierin verder ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiende HR tech startup die organisaties helpt bij het vernieuwen van de beoordelingscyclus. Met onze innovatieve software krijgen medewerkers doorlopend ondersteuning in het bereiken van hun doelen, waardoor zij veel effectiever worden voor de organisatie.

Wat ga je doen?

Als Software Tester werk jij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de applicatie. Wij (en onze klanten) vinden de kwaliteit en betrouwbaarheid van het platform enorm belangrijk. Er staat namelijk belangrijke en sensitieve informatie in. Jij neemt samen met de andere Software Tester de verantwoordelijkheid en het initiatief om samen met het team garant te kunnen staan voor de kwaliteit van het platform. Je zet requirements om in test cases, voert tech demo’s en feature tests uit, houdt de geautomatiseerde tests up-to-date en doet aan het einde van de sprint de regressietests.

Hoe ziet je dag eruit?

Je werkt volledig via Agile/Scrum principes en zorgt er samen met je team voor dat er elke sprint een nieuwe release van ons platform online komt te staan. Iedere ochtend start het team met de Daily Stand-up om terug te blikken op de vorige dag en de doelen voor vandaag te stellen. Gedurende de dag houdt jij je bezig met de kwaliteit en tests van het platform. In het begin van de sprint ben je veel bezig met het uitdenken van testscripts, verfijnen van requirements vanuit technisch perspectief en tussentijdse tech demo’s. Richting het einde van de sprint richt jij je op het testen van de aankomende release. Je voert lokale feature tests uit en test de staging/release branche voordat deze live gaat. Naast testen draai je volledig mee met de rest van het development team en bent dus ook bezig met het refinen van issues, retrospectives en sprint planningen. ’s Middags lunch je gezellig met het hele team en neem je even tijd om te ontspannen.

Het team

Je werkt nauw samen in een jong en informeel Scrum team met drie andere developers, een tester en een business analist. In totaal telt Perflectie momenteel 10 teamleden.

Wij vragen

 • Je vindt het leuk om te testen en je bezig te houden met het verbeteren van de kwaliteit van het platform, en wilt daar graag beter in worden.
 • Je zit in je 3e of 4e jaar van je HBO- of WO-studie in de richting van (Technische) Informatica, Software Engineering of een andere relevante studie – OF – je hebt affiniteit met IT en wilt graag ervaring opdoen met testen en kwaliteitsmanagement binnen IT.
 • JavaScript/HTML5/CSS kennis is handig, maar niet verplicht.
 • Ervaring met Selenium, Katalon, Karma, Protractor of andere testing automation is handig, maar niet verplicht.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je bent in staat om requirements te vertalen naar test cases.
 • Je hebt een gelijkwaardige houding tegenover je collega’s en bent niet bang om aan te geven wanneer iets volgens jou beter kan of moet.
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied.
 • Je kent je eigen sterke en minder sterke punten en vindt het leuk je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Je vindt het leuk om een biertje te drinken, samen te lunchen en lol te hebben met je collega’s.

Wij bieden

 • Een unieke werkplek bij de trendsetter op het gebied van performance management en HR tech.
 • De mogelijkheid om na je stage bij ons te komen werken.
 • Een jong en gezellig team met een professionele, informele werksfeer.
 • Top-collega’s van wie je veel kunt leren.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Marktconforme stage- en reiskostenvergoeding.
 • Elke vrijdag borrelen met je collega’s.

Geïnteresseerd of vragen?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Sander ten Kate (sander@dialog.nl of 06-14988441).

Andere vacatures

Accountmanager

Sales – Utrecht

Commercieel medewerker

Marketing – Utrecht

Stagiair HR transformation

Consultancy – Utrecht

E-book De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus

Wil je jouw HR-cyclus direct effectiever maken?

 

Download nu GRATIS het E-book 'De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus'.

Wil jij de continue dialoog in jouw organisatie stimuleren?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in de continue dialoog aan de orde komen.

Wil jij meer groei en resultaat binnen jouw organisatie?

 

Download vrijblijvend onze productpresentatie en ontdek hoe je modern performance management kunt ondersteunen met Dialog.

Ben je verhinderd op 21 juni?

 

Laat hieronder je gegevens achter, dan sturen we je een e-mail zodra de datum van het volgende webinar bekend is.

Gelukt! Wanneer wij weer een webinar organiseren, sturen wij jou een e-mail met de details.

Wil jij de functioneringsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het functioneringsgesprek aan de orde komen.

Wil jij de HR-cyclus simpeler en effectiever maken?

 

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

Wil jij de gesprekscyclus simpeler en effectiever maken?

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve gesprekscyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

 

Wil jij de beoordelingsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het beoordelingsgesprek aan de orde komen.

Pin It on Pinterest

Share This